Aitoa palvelua nopeasti ja laadukkaasti!

Soita 050 353 9803

Olen asuntokaupan ammattilainen ja toiminut kiinteistönvälittäjä vuodesta 2006 lähtien. Kokemusta on kertynyt laajasti useassa  kiinteistönvälitysketjussa. Lisäksi olen työskennellyt uudistuotannon parissa kiinteistönkonsultointi yrityksessä. Osakkaana ja itsenäisenä yrittäjänä työskentelin viiden vuoden ajan Helsingin keskustassa ja Pohjois-Helsingissä.

Olen suorittanut laillistetun kiinteistönvälittäjän, LKV tutkinnon, laillistetun vuokrausvälittäjän tutkinnon, LVV (2012) sekä ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinnon, YKV (2016) toimin myös julkisena kaupanvahvistajana. Ammattikorkeakoulututkinto liiketoiminnan ja yrittäjyyden puolelta tuo kaupallisen näkemyksen työhön.

Asunnon vaihdossa hyvä yhteistyö asiakkaiden kanssa, aktiivisuus ostajiin päin sekä asunnon oikea hinnoittelu on tärkeää onnistuneen lopputuloksen kannalta. Hintalaatusuhteen täytyy olla kunnossa, jotta myynnissä oleva asunto kiinnostaa. Työssä palkitsevinta ovat tyytyväiset asiakkaat onnistuneen asuntokaupan jälkeen sekä uusien kotien myyntiinsaaminen tuttavien ja suositusten kautta.

Minun kauttani saat kattavan markkinoinnin asunnollesi. Etuoven, Oikotien, kotisivustot ja sosiaalisen median eri kanavat. Tärkeintä on kuitenkin rautainen ammattitaito ja henkilökohtainen tehokas myyntityö.

Asunnon myynnin tulee sujua sinun kannaltasi turvallisesti ja joustavasti. Asuntosi myynti on minulle kunnia asia, johon perehdyn huolella. Annan kaiken ammattitaitoni käyttöösi, kun valitset minut kiinteistönvälittäjäksesi.

Ota yhteyttä niin palvelen sinua nopeasti ja ammattitaidolla!

Asuntoterveisin, Salla Pasanen-Vainiola p. 050 353 9803