Aitoa palvelua!

Olen asuntokaupan ammattilainen ja kiinteistönvälittäjä vuodesta 2006 lähtien. Työkokemusta on kertynyt kahdessa kiinteistönvälitysketjussa ja lisäksi olen toiminut myyntipäällikkönä uudistuotannon parissa kiinteistönkonsultointi yrityksessä. Kiinteistönvälittäjä osakkaana työskentelin parin vuoden ajan ja itsenäisenä yrittäjänä kolmen vuoden ajan Pohjois-Helsingissä. Toimin kiinteistönvälittäjänä unelma-ammatissani.

Olen suorittanut laillistetun kiinteistönvälittäjän, LKV tutkinnon, laillistetun vuokrausvälittäjän tutkinnon, LVV (2012) sekä ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinnon, YKV (2016) toimin myös julkisena kaupanvahvistajana kiinteistökaupoissa. Ammattikorkeakoulututkinto liiketoiminnan ja yrittäjyyden puolelta tuo kaupallisen näkemyksen työhön.

Asunnon myynnissä hyvä yhteistyö toimeksiantajan kanssa, aktiivisuus asiakkaisiin päin sekä asunnon oikea hinnoittelu on tärkeää onnistuneen lopputuloksen kannalta. Hintalaatusuhteen täytyy olla kunnossa, jotta myynnissä oleva asunto kiinnostaa, esittelyissä käy ostajaehdokkaita ja yhteydenottoja tulee asiakkailta päin. Työssä palkitsevaa on tyytyväiset asiakkaat ja uusien kotien myyntiin saaminen.

Minun kauttani saat kattavan markkinoinnin asunnollesi. Etuoven, Oikotien, nettisivustojen ja sosiaalisen median lisäksi markkinoimme Helsingin Sanomissa, Metrossa ja Töölöläisessä. Näillä tavoitamme myös lehtien lukijat ja sitä kautta laajemman ostajakunnan.

Asunnonvaihdon tulee sujua sinun kannaltasi turvallisesti ja helposti. Minun kauttani saat asunnollesi laajan näkyvyyden ja parhaan  mahdollisen hinnan. Asuntosi myynti on minulle kunnia asia ja myyn jokaista kotia kuin omaani.

Kutsu minut kotiisi käynnille niin tehdään yhdessä onnistuneet asuntokaupat!

Asuntoterveisin, Salla Pasanen-Vainiola