Asuntokaupat mielessä?

Ota yhteyttä 050 353 9803

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä yli 13 vuoden ajan. Myyntialueeni ovat pääasiassa Helsinki, Espoo ja Vantaa, mutta toimin tarvittaessa koko Uudellamaalla.

Olen työskennellyt aikaisemmin neljässä eri kiinteistönvälitysketjussa sekä osakkaana ja itsenäisenä yrittäjänä.

Kiinteistönvälitysalalle olen lähtenyt vuonna 2006, koska halusin kouluttautua uuteen ammattiin 9 vuoden työurani jälkeen kaupan alalla. Ala kiinnosti, koska kiinteistönvälittäjän työ on monipuolista, vaihtelevaa ja ihmisläheistä työtä. Siinä yhdistyvät myynti, asiakaspalvelu ja asiakkaiden erilaiset elämäntilanteet. Lainsäädännön ja hyvän välitystavan myötä tulevat säännöt, joiden mukaisesti toimitaan.

Minulla on alan korkein koulutus. Olen suorittanut laillistetun kiinteistönvälittäjän LKV-tutkinnon, laillistetun vuokrahuoneiston välittäjän LVV-tutkinnon sekä ylemmän kiinteistönvälittäjän YKV-tutkinnon. Toimin myös Julkisena kaupanvahvistajana.

Asunnon vaihdossa hinnoittelu, markkinointi ja yhteistyö ovat tärkeäitä asioita onnistuneen lopputuloksen kannalta.

Työssä palkitsevinta ovat tyytyväiset asiakkaat asuntokaupan jälkeen.

Kauttani saat kattavan näkyvyyden asunnollesi. Etuoven, Oikotien, kotisivustot ja sosiaalisen median eri kanavat. Tärkeää on myös henkilökohtainen myyntityö ja aktiivinen asiakaspalvelu.

Asunnon myynnin tulee sujua sinun kannaltasi mutkattomasti, se on minulle kunnia asia. Autan sinua myös uuden asunnon löytämisessa.

Minulla on iso joukko tyytyväisiä asiakkaita ja on ilo palvella vanhoja asiakkaita vuosienkin jälkeen uudestaan.

Tervetuloa asiakkaakseni!

Salla Pasanen-Vainiola, 050 353 9803