Palvelua  nopeasti ja laadukkaasti 13 vuoden kokemuksella!

Soita 050 353 9803

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2006 lähtien. Kokemusta on kertynyt muutamassa kiinteistönvälitysketjussa sekä uudistuotannon parissa kiinteistökehittämisen ja rakennuttamisen asiantuntijayrityksessä. Yrittäjänä olen työskennellyt kolmen vuoden ajan. Myyntialueeni ovat pääasiassa Helsinki, Espoo ja Vantaa, mutta toimin tarvittaessa koko Uudellamaalla.

Olen suorittanut laillistetun kiinteistönvälittäjän LKV-tutkinnon, laillistetun vuokrahuoneiston välittäjän LVV-tutkinnon sekä ylemmän kiinteistönvälittäjän YKV-tutkinnon. Toimin myös Julkisena kaupanvahvistajana.

Asunnon vaihdossa tiivis yhteistyö, aktiivisuus sekä asunnon järkevä hinnoittelu on tärkeää onnistuneen lopputuloksen kannalta. Työssä palkitsevinta ovat tyytyväiset asiakkaat onnistuneen asuntokaupan jälkeen sekä suositukset uusista myyntikohteista.

Minun kauttani saat kattavan markkinoinnin asunnollesi. Etuoven, Oikotien, kotisivustot ja sosiaalisen median eri kanavat. Tärkeintä on kuitenkin henkilökohtainen, tehokas myyntityö sekä rautainen ammattitaito.

Asunnon myynnin tulee sujua sinun kannaltasi turvallisesti ja luotettavasti. Asuntosi myynti on minulle tärkeä asia, johon perehdyn huolellisesti.

Saat kaiken ammattitaitoni käyttöösi, kun valitset minut kiinteistönvälittäjäksesi!

Asuntoterveisin, Salla Pasanen-Vainiola

050 353 9803