Asuntokaupat mielessä?

Ota yhteyttä 050 353 9803

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä yli 13 vuoden ajan. Kokemusta on kertynyt muutamassa kiinteistönvälitysketjussa sekä uudistuotannon parissa kiinteistökehittämisen ja rakennuttamisen asiantuntijayrityksessä. Yrittäjänä olen työskennellyt neljän vuoden ajan. Myyntialueeni ovat pääasiassa Helsinki, Espoo ja Vantaa, mutta toimin koko Uudellamaalla.

Olen suorittanut laillistetun kiinteistönvälittäjän LKV-tutkinnon, laillistetun vuokrahuoneiston välittäjän LVV-tutkinnon sekä ylemmän kiinteistönvälittäjän YKV-tutkinnon. Toimin myös Julkisena kaupanvahvistajana.

Asunnon vaihdossa tiivis yhteistyö, aktiivisuus sekä asunnon järkevä hinnoittelu on tärkeää onnistuneen lopputuloksen kannalta. Työssä palkitsevinta ovat tyytyväiset asiakkaat onnistuneen asuntokaupan jälkeen sekä suositukset tuttavilta ja vanhoilta asiakkailta uusista myyntikohteista.

Minun kauttani saat kattavan markkinoinnin asunnollesi. Etuoven, Oikotien, kotisivustot ja sosiaalisen median eri kanavat. Tärkeintä on kuitenkin henkilökohtainen, sitkeä myyntityö sekä erinomainen ammattitaito.

Asunnon myynnin tulee sujua sinun kannaltasi turvallisesti ja luotettavasti. Asuntosi myynti on minulle tärkeä asia, johon perehdyn huolellisesti. Autan sinua myös uuden asunnon ostamisessa.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Asuntoterveisin, Salla Pasanen-Vainiola, 050 353 9803