logo_skvl

Asiakkailta saamiani palautteita:

Ensivaikutelma oli todella hyvä. Huomasi heti, että on ammattitaitoinen välittäjä. Yhteydenpito oli riittävää. Mieleen on jäänyt erityisesti ensimmäinen tapaaminen asunnolla. Kerroit hyvin selkeästi kohteesta. Otteesi sai osaltaan myös vakuuttumaan kohteen ”hyvyydestä”. Luotettavaa ja ammattitaitoista välittämistä.

Klaukkala, Arttu Vainioranta, ostaja

Yhteydenpito sujui oikein hyvin ja sovituista aikatauluista pidettiin kiinni.  Välittäjän toiminta oli kaikin puolin hyvää ja miellyttävää. Voin Suositella vaativallekin asiakkaalle.

Vantaa, Katja Tommila, myyjä

Asuntokaupat sujuivat nopeasti ja sujuvasti. Sallan persoona on miellyttävä ja oli ilo asioida tosi ammattilaisen kanssa. Iso kiitos :)

Helsinki, Hanna Brotherus-Lehtimäki, myyjä

Välittäjä on toiminut erinomaisesti kaupantekoon liittyvissä asioissa, siitä hänelle suuret kiitokset.

Ostaja, Helsinki

Ensivaikutelma välittäjästä oli miellyttävä ja luotettava. Saimme molemmista kohteista väliaikatietoa kiitettävästi. Ilman välittäjän osaavaa ja joustavaa toimintaa ostokohteemme olisi jäänyt saamatta. Kiitos siitä! Aiomme jatkossa mainostaa Salla Pasanen-Vainiolan ammattitaitoista työskentelyä!

Kerava ja Lohja, Martti Heikkinen, myyjä ja ostaja

Asunnon myyminen on kovaa työtä, se vaatii taitoa, sitkeyttä ja uskoa.  Ja mielellään hyvää onneakin.  Kun kohde on hiukan “vaikea” (putkiremontti ym) ja useiden näyttöjen jälkeen, kun hintaakin on jouduttu jo alentamaan, ja on saatu vain yksi alihintainen tarjous, ei näyttänyt kovin hyvältä.  Lopputulos kuitenkin ratkaisee, eikä se, miltä tilanne näyttää vaikeimmillaan matkan varrella.  Tässä tapauksessa asiakas (asunnon omistajan edustaja) on tyytyväinen välittäjän aikaansaamaan lopputulokseen.  Kauppa saatiin sovittua runsaan kuukauden jälkeen kuten oli toivottukin ja hinta oli sopiva.  Myös kaupan tekniset ja juridiset asiat hoituivat hyvin.  Asunnolle löytyi uusi hyvä omistaja.  Salla hoiti hommat hyvin.

Helsinki, Marjatta ja Vesa Mannio, myyjät

Kaikki sujui hyvin ja sovitulla tavalla; olemme erittäin tyytyväisiä koko tapahtumaan

Ostajat, Helsinki

Salla on niin tehokas ja asiansa tunteva, luotettava ihminen. Hän jaksoi ottaa selvää moninaisista asioista, joita asiakkaat kyselivät matkan varrella. Meidän myynnissä oleva kohde oli haasteellinen myydä erikoisuudessaan, sijainniltaan ja tietysti yleisen asuntojen myyntitilanteen vuoksi mutta Salla osasi järjestää säpinää ja pöhinää, joten talosta kiinnostuneita potentiaalisia ostajaehdokkaita kyllä pyöri maisemissa ja lopulta talo meni kaupaksi! Suosittelemme Sallaa kaikille mukavaa ja ahkeraa asunnonvälittäjää etsiville!

Sirpa ja Raul Andersson


Kaikki sujui mallikkaasti. Yhteydenpito ja tiedotus oli riittävää ja tarvittavat toinenpiteet tapahtuivat ripeästi. Hyvä palvelu kaikin puolin.

Myyjä, Helsinki


Hyvin meni, nopeaa toimintaa ammattimaisella otteella.

Myyjä, Helsinki


Kiitos Salla erittain ammattitaitoisesta ja ystavallisesta palvelusta

Ostaja, Helsinki

Hyvin meni, ammattimaista toimintaa nopealla otteella!

Myyjä, Helsinki


Välittäjä erinomainen. Ensimmäisessä näytössä tuli tarjous, jossa voimassaoloaika oli seuraavaan pvään asti, josta emme olleet kuulleet mitään, että tarjoukset voivat olla näin lyhyen ajan voimassa.

Myyjä, Helsinki

Ensin alkuun vähän pientä hapuilua. Sitten kun otin yhteyttä ja tiedustelin asioita alkoi tapahtua ja homma toimimaan. Nyt kun on selville käynyt asunnon myyjän tilanne niin ymmärrän paremmin välittäjän aseman vaikeuden. Toiminta on ollut oikein hyvää, ammattitaitoista sekä asiakasystävällistä. Iso kiitos Sallalle!

Ostaja, Lohja

Ostimme Sallan kautta unelmiemme kodin. Vaikka prosessi olikin pitkä, Salla palveli meitä ammattimaisesti koko ostoprosessin ajan. Kommunikointi myyjien kanssa toi välillä haasteita välimatkan takia, mutta lopputulos oli kuitenkin hyvä ja pääsimme uuteen kotiin.

Ostaja, Nurmijärvi

Kaikki sujui mallikkaasti. Yhteydenpito ja tiedotus oli riittävää ja tarvittavat toimenpiteet tapahtuivat ripeästi. Hyvä palvelu kaikin puolin.

Myyjä, Helsinki